#PDARTISTTEAM

Artist Team

A PETŐ DETTI ARTIST TEAM egy olyan közösség, amely különböző látásmóddal rendelkező művészeket fog össze az ország egész területén.

Legyen szó bármilyen sminkes kihívásról, a #PDARTISTTEAM külön témákra specializálódott sminkeseivel a tökéletes megoldást nyújtja Neked!

Nem létezik olyan terület, amit a TEAM ne tudna tökéletesen elvégezni és lefedni.

#PDARTISTTEAM

Referenciák

Referenciánkban szerepelnek különböző divatbemutatók, reklámfilm forgatások, videoklipek, filmforgatások, különböző fotózások, sminktanácsadások, esküvők, valamint céges rendezvények. 

Pető Detti vezető sminkes több külföldi divatbemutatón dolgozott már, majd hazánk több  divatbemutatójának volt Senior Artistja.

 Levezényelt már számtalan forgatást és fotózást- kis és nagy stábbal- így pontosan tudja, hogyan kell a megrendelő válláról levenni a terhet. 

Legyen  bármilyen nagyszabású divatbemutatód, kampányfotózásod, bármilyen filmes/videós munkád, vagy akár az esküvőd, a PETŐ DETTI ARTIST TEAM a biztos és hiteles megoldás számodra, kizárólag professzionális termékekkel! 

#PDARTISTTEAM

Ajánló

Olvassátok el egyik kedves megrendelőnk, SMiTHMUSiX ajánlóját a #PDARTISTTEAM – ről. Sok megtiszteltetés és szép pillanat ért már a szakmai utam során, de el kell mondjam, hogy ezen sorok olvasása közben leírhatatlan, felemelő érzés jár át rajtam. Végtelenül büszke a szívem.

Budapest, Csata u. 24/B