#PDMUASCHOOL

Make-up Art School

Egy új, igazán korszerű oktatási formát ajánlok Neked, ahol azt a tudást sajátíthatod el, amire valóban SZÜKSÉGED van.

Egy iskola, ahol valóban modern, professzionális SMINKESSÉ válhatsz! 

A tananyag felépítését napjaink inspirálták – olyan oktatási napokat állítottam össze, amelyeknek a középpontjában MA alkotta sminkek találhatók. 

A célom egy olyan iskola létrehozása, amiben a tanulók az iskola elvégzése után magabiztos tudással indulhatnak el ezen a csodálatos pályán. 

Pályafutásom alatt mindig arra törekedtem, hogy újat, egyedit alkossak. Az iskola felépítésében mindig azt kutattam és vizsgáltam, mi az, ami elérhető hazánkban képzések-felépítések alapján, és mi az, AMIRE VALÓBAN IGÉNY és szükség lenne. 

Olyan egyedi workshopokat találtam ki, melyek úgy szolgálják a sminkest és tudását, hogy az valóban a megélhetésévé válhasson.

Számomra a „kudarc” azt jelenti, hogy a sminkesem nem viszi tovább a nálam megszerzett tudást. Persze, ehhez a leendő sminkes elhivatottságára, tudni akarására és alázatára is szükség van. 

#PDMUASCHOOL

A képzésről

A 12 alkalmas kurzus (96 óra) alatt a témák felépítésének köszönhetően a képzés garantáltan olyan tudást biztosít, ami után nem marad kétség senkiben.

A PETŐ DETTI MAKE-UP ART SCHOOL nem csak a sminkelést tanítja meg Neked, hanem azt is, hogyan helyezkedj el a szakmában és miként boldogulj benne. 

A tanítás első napján mindenkivel külön felmérem, milyen területen képzeli el magát sminkesként és személyre szabjuk a további napok tanítási menetét. Hiszem azt, hogy nem hajthat mindenkit ugyan az a cél, oktatóként nem alkalmazhatok mindenkire egységes tanmenetet. Az sem baj, ha még nem tudod, mi igazán a Te utad, biztos vagyok benne, hogy a 12 alkalom alatt erre közösen megtaláljuk a választ! 

Kezdő és haladó sminkesek számára is ajánlom a #PDMUASCHOOL elvégzését! 

A képzés elvégzése után lehetőséged van akkreditált vizsgán (régen: OKJ) részt venni, ahol a sikeres vizsga után hivatalosan is vállalkozóként tudsz elhelyezkedni a szakmában. 

A sminkiskolában 100% MAC Cosmetics termékekkel fogsz találkozni.  

Kronológia

A 12 alkalmas kurzus első 3 napja felkészítő napokat tartalmaz, ebben a három napban csak azt fogod megtanulni, amire VALÓBAN szükséged van és VALÓBAN hasznos a munkád során. Ide tartozik a bőr megismerése, analizálása, a megfelelő termékek kiválasztása bőrtípusokra lebontva. Megismerkedsz a MODERN szín és évszakelmélettel, megismered a MAC COSMETICS termékeit a termékismeret órák segítségével. Fontosnak tartom, hogy kezdő sminkesként egy olyan letisztult tudást kapj a termékek területén, amire a jövőben könnyedén építeni tudsz. Ezért tanulunk egy márka színeivel, ezzel biztosítjuk be az alapokat. A gyakorlati napokon témákra szedve és felépítve megtanulsz:

 • tökéletes bőrképet készíteni,
 • Instagram és hétköznapi világ
 • a mai tökéletes „no make-up make-up” elkészítése
 • címlap sminkek (2020)
 • tökéletes ajakfestés minden textúrában
 • natúr és erős füstös szemek készítése, tusvonal technika
 • esküvői, vízálló sminkek
 • trend sminkek
  +Különböző sminkes kihívásokon veszel részt az iskolai napokon, megtanulsz nem csak időre sminkelni, hanem azt is megmutatom Neked, hogyan BESZÉLJ a megrendelőddel.

EGYEDÜLÁLLÓ KÉPZÉSEK, ELSŐKÉNT A #PDMUASCHOOL-BAN:

A modern sminkes iskola jegyében olyan napokat építettem be a tanmenetbe, amik hiány pótlóak a szakmában, egyedi és biztos megoldást nyújtanak a tanulók számára.

Néhány példa:

 1. MARKETING nap – Megmutatjuk Neked, hogyan boldogulj a zsúfolt sminkes social médiában, hogyan kezeld, mivel tűnj ki. Megmutatja hogyan készítsd el a TELEFONODDAL a tökéletes fotót a sminkről, miként publikáld azt. Úgy gondolom, ezt a tudást igazán megköveteli a MAI Világunk.
 2. HOGYAN TARTS SMINKTANÁCSADÁST – sokat halljuk sminkesektől, leendő sminkesektől milyen jó pénzkereseti forrás a tanácsadások tartása. Igen, de eddig külön oktatást nem láttunk rá. Megmutatom Neked, hogyan tarts magabiztosan, professzionális tanácsadást, + a tanácsadás füzetét is elkészítettem Neked. Ezzel már aznap indulhat is a szakmába fektetett pénzed visszaforgatása!
 3. A SMINKES SMINKJE – hogyan sminkeld saját magad. Sminkesként rengeteget jelent az első benyomás, a sminked tükrözni fog Téged és a megrendelőd választása is ez alapján alakulhat. Gondold el, egy sminkes előnytelen sminkben kezdi a megrendelő sminkjének elkészítését… Ugye?! Elengedhetetlen a magabiztos megjelenés.
#PDMUASCHOOL

Továbbképzés

Fontosnak tartom, hogy az alapképzés után is lehetőséget adjak a fejlődésre, a tapasztalat és a tudás bővítésére.

A 12 alkalmas képzés után különböző témájú továbbképzéseken vehetnek részt már végzett tanulóim. Ezeket az alkalmakat mindig a legújabb trendek alkotják, nem fixek, így mindig új témával találkozhatsz.

A 2020 őszén továbbképzésen részt vett tanulóim munkái nem kisebb helyeken jelentek meg, mint a Marie Claire és a Glamour magazinok oldalai. Büszkeség számomra, hogy a lányok legelső éles munkája ilyen erős lett és a nevük ilyen nívós oldalakon szerepelhet. Ennél szebb kezdést referenciának el sem tudok képzelni. Így kell belépni a szakmába.

Lapozz és nézd meg a tanulók munkáit 🙂

Budapest, Csata u. 24/B