#PetoDettiFaceChart

FaceChart workshop

A FaceChart egy különleges technika, melynek keretein belül speciális rajzlapra festünk sminktermékek segítségével.  

Nem szükséges hozzá előképzettség, így bátran részt vehetsz akkor is, ha otthonosan érezd magad a smink világában, de akkor is, ha csak egy kis kikapcsolódásra vágysz. Ha a sminkes szakmában dolgozol, de nem vagy biztos magadban, akkor is ajánlom ezt a kurzust! Amennyiben pedig már évek óta a szakmában vagy és szeretnél egy új és friss dolgot tanulni, ami mára elengedhetetlen, akkor nálam a helyed. 

Bővebben mesélek a FaceChart technikáról a Glamour Hungary oldalán

2 napos workshop keretein belül megismertetem veled a FaceChart művészetét. Közel 3 éve indítottam hazánkban elsőként és egyedüliként el a FaceChart technika átadását, több mint 100 résztvevővel a hátam mögött biztosíthatlak, hogy TE IS KÉPES VAGY RÁ! A 2 nap alatt használt eszközöket, valamint sminkeket én biztosítom részedre, így a tanfolyamra nem kell hoznod semmit.

FaceChart workshop ára: 70.000 Ft

Kinek ajánlom?

 • Kezdő, haladó és mester sminkeseknek is ajánlom, akik még professzionálisabb tudásra szeretnének szert tenni.   
 • Sminkoktatóknak, akik szeretnének fejlődni és a jelenlegi legjobb technikát elsajátítani, alkalmazni.
 • Sminkimádóknak, akik még jobban, szebben, ügyesebben szeretnének alkotni.
#PetoDettiFaceChart

Miért jó?

 • A FaceChart egy modern technika, új ismeret, így magasabb szintre léphetsz azáltal, hogy ezt ismered és tudod alkalmazni is.   
 • Fejleszti a kézügyességed, szimmetrialátást és biztos satírozási technikát tanulhatsz.   
 • Bátrabbá válhatsz a színek használatában, könnyebben hagyod el a komfortzónád.   
 • Napjainkban a vezető sminkesek  FaceChart formájában adnak le egy sminket egy fashion show-n, így magabiztos tudással állhatsz neki a konkrét sminkelésnek, hiszen már megcsináltad, ezért tudod, hogy fog kinézni.   
 • Kikapcsolódás, alkotás. Minden, ami szín,  rajz és mégsem arc, tehát bátran szárnyalhat a fantáziád, amit pedig elképzeltél és megrajzoltál FaceChart formájában, megvalósíthatod valódi sminkként is.
 • A Workshop résztvevői végig MAC Cosmetics sminkekkel dolgozhatnak, így ha még csak kevésbé, vagy egyáltalán nem ismered ezeket a termékeket, most lehetőséged lesz kipróbálni. Ha pedig te is ezekkel dolgozol, akkor fejlesztheted magad valamint megtanulod még jobban „kihasználni” ezeket a termékeket.   
 • FaceChart gyakorlófüzetet kapsz, amelybe bátran próbálkozhatsz, rajzolhatsz.
 • Oktatólapokat is kapni fogsz, amelyek abban segítenek, hogyan tudod beépíteni FaceChart-ot szakmai tevékenységedbe a sminkes szakmában.

+ A Pető Detti FaceChart szettet kedvezményes áron tudod megvásárolni, ha szeretnéd.   

Budapest, Csata u. 24/B