About me

Rólam

Pető Detti vagyok, 9 éve sminkes, 3 éve sminkoktató, sminkiskola, sminkstúdió és art ügynökség tulajdonos. Hazánk első FaceChart oktatója.
Pályám kezdetén 4 évig a MAC COSMETICS csapatát erősítettem, majd MAC Special Event Team tagként képviseltem a márka színeit.

Több mint 3 éve elindítottam saját vállalkozásom – kezdetben egy olyan egyedülálló technika bevezetését hirdettem hazánkban, amire előtte nem volt példa. FaceChart workshopjaim úttörőként robbantak be a magyar sminkes világba, ezzel új pezsgést hozva és inspirációt teremtve a meglévő sminkesek és sminkiskolák számára. Mára a 2 napos alap FaceChart képzésen túl különböző témájú továbbképzésekkel bővítettem ezt a modern oktatási formát. Saját munkafüzetet, ecset és eszközkészletet álmodtam meg a tanulóim részére, melyre korábban a Glamour is felfigyelt.

2019 nyarán megnyitottam a PETŐ DETTI MAKE-UP ART STUDIO-t, felismerve, hogy Budapesten nincs lehetőség stúdióbérlésre, ami sminkeseknek megfelelő megoldást nyújtana.

About me

2019-ben beteljesült, amiért mindig is dolgoztam: megnyitotta kapuit a PETŐ DETTI MAKE-UP ART SCHOOL. Hosszú évek munkája, életem álma vált ekkor valóra. Célom olyan sminkesek elindítása ezen a pályán, akik biztos tudással, igazi, tiszta önbizalommal haladnak saját útjukon és elérik mindazt, amiről álmodnak! Erős a hitem és vágyam is, hogy a „Dettis lányok” legyenek a legerősebbek és ezért mindent meg is teszek.

2020-ban elindultak a különböző témájú sminkes továbbképzéseim, ahol olyan egyedi és gyönyörű sminkeket alkottak a tanulóim, hogy munkájuk nem kisebb helyeken jelenhetett meg, mint a Marie Claire és a Glamour magazin. Amíg a hétvégéimet az iskola és FaceChart oktatások teszik ki, a hétköznapjaimat fotózások és forgatások töltik be. Rengeteg forgatást tudhatok magaménak, megszámlálhatatlan produkcióban vettem részt és a mai napig az életem részei. 2 évvel ezelőtt jött a gondolat, majd mikor elkezdtem az iskolát és láttam milyen alázatos és jó sminkeseim vannak, biztossá vált bennem, hogy megvalósítom a másik nagy álmomat, amire eddig szintén nem volt példa hazánkban..

About me

Így 2020 végén létrehoztam a PETŐ DETTI ART TEAM megnevezésű közösséget, melynek tanulóim rögtön részeseivé váltak  az iskola keretein belül forgatásokon és fotózásokon próbálhatták ki megszerzett tudásukat. Tudtuk nélkül építettük fel közösen ezt az álmot. Hatalmas büszkeség és hála, hogy a “lányaim” világmárkák kampányain, reklámfilmjein dolgozhattak már, hírességeket sminkelhettek. Minden munkámon – akár tanulóimmal, akár egyedül vettem részt –  azon dolgoztam, hogy biztos alapokra építsem fel a PETŐ DETTI ARTIST TEAM fogalmát, létrehozzak egy olyan ARTIST közösséget ami egyedülállóként egy csoportba fogja össze  a különböző sminkeseket, az egész országot lefedve.

Ha már itt jársz az olvasásban, biztosan érzed mennyit jelent számomra a munkám. Ez az életem. Hosszú az út, ami mögöttem van és még hosszabb áll előttem. Minden rezgésemben érzem, hogy ez az amit csinálni akarok, ebben akarok lenni a legjobb! Akkor vagyok teljes ha oktatok, vagy vezető sminkesként állhatok a csapatom élén. Tudom, hogy az elért célok és sikerek azért vannak, mert nem tántorított el a félelem, nem engedtem, hogy uralkodjon rajtam. Mindig minden gondolatomat átjárja, hogy valami teljesen újat hozzak létre. Úgy érzem már hitelesen írhatom: elértem.

Bátran, de szívből.

Budapest, Csata u. 24/B