Vélemények

Engedjétek meg, hogy megosszak veletek néhány véleményt, melyeket volt tanulóim írtak a sminkes képzés vagy a FaceChart workshop elvégzése után.

Make-up Art School

„Igazi példakép vagy!! Mérhetetlenül büszke vagyok, hogy PETŐ DETTIS lány vagyok. Az első telefonbeszélgetésünk és személyes találkozás után tudtam, hazaérkeztem!  Öröm, jókedv, szeretet, erő…, már akkor éreztem! A szakmai tudásod, amit olyan alázattal és szeretettel adsz át, az valami csoda! Ezt megélni kell…

Az a határtalan bizalom, amivel fordulsz felénk, erőt és biztonságot ad, hogy önmagam lehessek és lettem…
Az a feledhetetlen nap, amikor egy forgatásra elhívtál magaddal, és azt éreztem, hogy mi most ott egy csapat vagyunk. Mi ketten, egy csapat!! Őrület! Még sok ilyet!!!

Az, hogy olyan fontosak neked a lányok, hogy bármikor képes vagy profi, szakmai napokkal és tanácsokkal ellátni minket. Bármikor….
Hát igen…Köszönöm, hogy vagy Nekünk!!

És tovább az úton…Együtt!!’
– Kovács Anikó 

“Életem legjobb döntése volt, mikor írtam Dettinek, hogy szeretnék hozzá járni. Izgatottan vártam az iskola kezdetét, ami felülmúlta minden elképzelésemet. Annyira jó a hangulat, Detti nagyon kedves, figyelmes, ezt a modellek is minden alkalommal megemlítették. 

Jól van felépítve a suli tematikája, a nap végére az adott feladatot biztos kézzel fogod elkészíteni.

Ami a legszimpatikusabb, hogy utána sem engedi el a kezed, bármilyen kérdésed lehet, segít elindulni az utadon, munkákra ajánl, visz magával. Nekem volt szerencsém forgatáson részt venni és más munkát is kaptam már általa. 

Ha szeretnél egy csupaszív mentort egy nagyon jó sulival, akkor csakis Pető Detti!”
– Rózsahegyi Vámos Rózsa 

Dettit már a megismerkedésünk óta sokkal többnek látom, mint egy sminkoktató, aki az oklevél átadása után elenged a saját utamra. Számomra Ő egy igazi mentor, aki még a tanfolyam után is mosolyogva fogja a kezem, és bármikor segít, ha szükségem van rá.

Emlékszem, amikor még csak nézegettem az instagramját. Már akkor csodáltam azért, hogy a tanulóinak lehetőséget biztosít “élesben” is kiprobálni a tudásukat. Ritka ez a magyar sminkiskolák körében, ezért is egyedülálló az, amit csinál. 

Fontosnak tartom, hogy egy sminkesnek legyen tapasztala a szakma minden területéről, hogy aztán a későbbiekben eldönthesse, mi is áll hozzá a legközelebb. Legutóbb egy forgatáson volt lehetőségem sminkelni, ami egy igazi mélyvíznek tűnt az elején, de a kedves közegnek köszönhetően hamar feloldódtam, és a nap végére már egy lépéssel előrébb tudhattam magam az utamon. 

Hálás vagyok Dettinek a bizalomért, és az átadott szakmai tudásért, de azt hiszem azért vagyok a leghálásabb, hogy én is #petődettisvagyok és, hogy az Ő csapatába tartozhatok.”
– Nagy Rebeka Zsófia 

FaceChart

“Receptre írnám fel ezt a workshopot és Dettit mindenkinek, nem csak sminkeseknek, MINDENKINEK!!!

Minden nagyon tetszett, tökéletes környezet, az oktató és az oktatás is tökéletes! Varázslatos 2 nap volt. Úgy érzem, szakmailag és lelkileg is nagyon sokat kaptam ettől a workshoptól. Detti egy hihetetlen türelmes oktató, szakmai sikereinek ellenére már mondhatni majdnem túl szerény, alázatos. Folyamatos mosolygása, kedvessége már az első perctől kezdve feloldja mindenkiben az esetleges feszengést. Nagyon jó, hogy kicsi a csoport, így tényleg mindenkire maximális figyelem jut. 

Ha lehet ennél jobb, szóljatok mert újra szeretnék jönni!:) Viccen kívül, nem tudok hibát találni, max azt hogy nem Szegeden van, de ezért megéri utazni! 

Elég sok területen találkoztam már oktatókkal, de Detti erősen kiemelkedik közülük. Hatalmas szakmai tudása és sikerei mellett hihetetlen közvetlen, lelkiismeretes és hiteles ember. Minden mozdulatából és szavából látszik, hogy neki tényleg fontos hogy elégedettek legyenek a tanulói. 200%-ot ad, és mindezt lazán, mosolygósan. Sokkal többet kaptam a pénzért, mint amire számítottam. Köszönöm! “
– Békési Tamara 

“Minden csajnak, minden nőnek szívből ajánlom ezt a tanfolyamot! Akkor is, ha egyáltalán nem foglalkoztatja a smink világa. Ez a workshop kikapcsol,  feltölt, új energiákat mozgat meg. Még nem találkoztam ennyire kedves, támogató oktatóval, aki folyamatosan lelkesít! Köszönöm ezt a 2 napot, az elismerést, az önbizalmat, a pozitív légkört, arról nem is beszélve, hogy szakmailag is hatalmasat adott egy hétvége alatt! Remélem, még találkozunk!“
– Kovács Bianka 

“Detti egy kivételesen tehetséges művész, általa elhiszed, hogy benned is megvan minden, hogy hasonló csodálatos alkotásokat készíts. 

A workshop alatt végig fogja a kezed és mindenben támogat. Segít, hogy a legtöbbet hozhasd ki magadból. Egy élmény volt ez a 2 nap, iszonyatosan várom a folytatást.”
– Stephan Krisztina 

“Nagyon jól éreztem magam ebben a 2 napban! Fantasztikusan jó légkör, humor. Sikerült ellazulnom, kikapcsolnom és befogadni az új élményeket. Nagyon tetszett a workshop felépítése. Érthető volt és elsajátítható. Nagyon klassz a stúdió és a kapott anyag is.

Kiemelten nagyon tetszett Detti személyisége, érzékenysége az emberek irányában. Nagyon jó az is, hogy fontos szempont volt, hogy mire használjuk a majd megszerzett tudást.

Detti imádni való volt, hatalmas szeretettel és tudással. Nagyon jó volt ez a 2 nap! Köszönöm!”
– Harsányi Dóra 

Budapest, Csata u. 24/B