CASHTAG X #PDARTISTTEAM

Egy igazán jó hangulatú videoklip forgatáson vehettem részt Szlazsánszky Virág tanulómmal. 

A 2 napos forgatás első napján Virág sminkelte Turi Xéniát és a Cashtag srácokat, a második napon pedig már a főszereplők mellett az egész táncos csapatot.  Igazán jó lehetőség volt ez számára, hiszen egyből egy éles helyzetben találta magát, amit tökéletesen megoldott.

Nagyon szeretek Virággal együtt dolgozni, az első pillanattól kezdve megtaláltuk a közös hangot. Tényleg ritka, hogy ennyire összhangban legyek valakivel és ennyire érezzük egymást munka közben. Virág az eddigi egyik legjobb sminkesem, aki az iskola után is sokat tesz bele a karrierjébe, igazán akarja. Ez pedig engem is nagyon motivál így amiben csak tudom, támogatom Őt.

Mikor jelentkezem Detti sulijába sosem gondoltam volna hogy ilyen jó lesz az egész, rengeteg élményben volt részem a sulis napokon is, szuper embereket ismertem meg általa, minden nap olyan jó hangulatban telt, hogy egyáltalán nem éreztem úgy, hogy tanfolyamon vagyok. Detti nem csak elmagyarázta mit hogyan kell csinálni, hanem a kurzus befejeztével bevont a munkáiba.

Engem például klipforgatásra vitt először, ahol szintén nagyon jól éreztem magam. Utána pedig a LIDL reklámforgatására mehettem vele, ahol sminkelhettem. Érdekes volt számomra, hogyan is zajlik egy ilyen nagyszabású forgatás, és örültem, hogy betekintést nyerhettem ebbe. Detti nélkül nem is tudom, hogy valaha kipróbálhattam volna magam ebben a helyzetben. Olyan lehetőségeket nyújt nekem és a lányainak, amelyről nem gondolom, hogy minden sminkes oktató megadná a tanulóknak. Mindenkit olyan munkára küld vagy, visz amiről tudja, hogy az illető biztosan meg fogja tudni csinálni akkor is, ha ő maga nincs ott. Ezzel azt is tudtunkra adja: bízik bennünk és ügyesnek tart minket.

Azt hiszem mindenki, aki hozzá jár/ járt egy pillanatra sem gondolja azt, hogy megbánta, hogy hozzá jelentkezett” – Szlazsánszky Virág

Budapest, Csata u. 24/B