Marie Claire X #PDMUASCHOOL

A Pető Detti Make-up Art School már végzett tanulói egy nagyon izgalmas és eseménydús 3 napos továbbképzésen vehettek részt 2020 őszén.

Az elkészült munkák nem kisebb helyen jelentek meg, mint a Marie Claire oldalán. A végzett tanítványoknak 2020 őszén elkezdődtek a szakmai továbbképzések és már a legelső elkészült fotózási anyag annyira megfogta a Marie Claire szerkesztőit, hogy azonnal publikálták is az oldalukon.

Büszkeség számomra, hogy a lányok legelső éles munkája ilyen erős lett és a nevük szerepelhet egy ilyen neves oldalon. Ennél szebb kezdést referenciának el sem tudok képzelni. Így kell belépni a szakmába.

A 3 napos továbbképzés első témája a trend smink volt, egy klasszikus szemhangsúlyos sminket készítettek a lányok, majd olvasztott latexbe hintettek különböző méretű glittereket.

Száradás után ezeket tapasztották fel a modellek arcára, ami különleges ékszere, kiegészítője lett az arcnak. Ennek a technikának az alkalmazása nem volt véletlen,  a divatdiktáló cégek az idei év egyik trendjét így közölték, ez az ACCESSORIZED. A kifutókon a modellek különböző ásványokat, gyémántokat, glittereket viseltek arcukon, bámulatos hatást keltve – ezt reprodukálták a továbbképzésen részt vevő tanulók. 

Óriási öröm számomra, hogy a 3 napos továbbképzésen készült fotózás további képeit is egy neves magyar magazin oldalain láthatjuk hamarosan

 

 

Budapest, Csata u. 24/B